Mi-ar trebui….

Mi -ar trebui 1000 de ani sa mai pot sa sper.As vrea sa trec mai usor peste toate, sa redevin ceea ce am fost odata.As vrea sa pasesc mai increzator , as vrea sa mai imi dau mie o a 2-a sansa.Am ajuns sa nu imi cunosc indeajuns, trairile, pornirile si sa merg in umbra trecutului.

Vreau pentru o clipa sa stau nemiscat si sa imi fac loc in viata mea 😀 sa traiesc, sa iubesc, sa sper, sa uit.Iar in momentul in care am simtit ca totul se naruie…mi am dat seama ca nu e chiar asa…”trebuie sa fi optimist, sa ai incredere in tine” imi spuse un prieten din gandurile mele care m a incurajat intodeauna chiar si in momentele grele mi a spus cate o vorba(si atat) la care am reflectat multa vreme dupa ce a fost spusa!

Probabil si acum ca intodeauna imi va citi aceste randuri si isi va da seama ca despre „el” este vorba…GATA AM TRECUT SI PESTE MOMENTUL ASTA…imi adie un vant de vara pe la geam si trebuie sa profit de soarele de afara…SUNT CEL MAI OPTIMIST OM DE PE PAMANT 🙂

De bgd33

2 comentarii la “Mi-ar trebui….

  1. Comentariu ?! Cine mai are nevoie de comentariu cand citesc si am impresia ca am scris eu ?! E adevarat ca eu as fi scris asta acum vreo 10 ani. Acum doar imi amintesc momentele cand inca mai speram si ma revoltam in neputinta… Mai tarziu am facut o alegere… E buna, e rea ?! Nu stiu. E doar alegerea mea !
    Sa-ti fie optimismul molipsitor si pentru totdeauna !

    • Asa e …eu m am dezmeticit mai tarziu „boss” dar stiu ca niciodata nu e prea tarziu!Imi pare bine ca ma citesti si esti alaturi de mine, chiar daca esti la o distanta foarte mare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s