1 mai…muncitoresc…si nu prea

Ziua Internationala a Muncii, 1 Mai, se sarbatoreste in toata lumea in amintirea miscarilor de protest ale proletariatului, ce au izbucnit in cea de-a doua jumatate a secolului al XIX-lea, aceasta sarbatoare fiind cea mai mare a social-democratiei.

Usor usor 1 mai a devenit „Ziua alergarii din oras” sau „Ziua gratarului si a berii”.Astazi romanii isi muta pentru cateva ore garsoniera la padure…cu mese, scaune , copii, caini si fiecare ce mai are prin casa.Eu unu de ceva vreme…cand aud de 1 mai imi suna a zi de buluceala, a concetatenilor nostri din comunele limitrofe Bucurestiului care dau navala in toate spatiile verzi care le ies in cale.

In continuare o sa citez dintr un blog pe care il mai citesc …”un baietas” raspunde la intrebarea Ce faceti de 1 mai? si urmeaza devastatorul raspuns „Maine seara la ora 20,00,plec la Mamaia(380 km),ajung pe 1 Mai ora 04,00.Pana la ora 12,00 mananc parizer si beau bere la PET,ma cazez si dorm.Seara ies la reveneala si beau vin.A doua zi plec acasa(380 km),mananc un Mac pe drum.Ajung acasa,cad mort,suna ceasul,la servici,Traiasca 1 Mai!!!

In rest va urez sa consumati  1 mai cu placere 😀

De bgd33

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s