Isteria…ISTERICILOR!

De vreo saptamana tot aud ca se fura copii , ca le sunt scoase oranele etc.Pana acum nu s  a confirmat nici un caz…dar e momentul sa ne isteriz.Am citit in ziarul Libertatea urmatorul articol: ”

Nebunia de pe străzi a ajuns până acolo încât oamenii încearcă să se ferească chiar de cei care ar trebui să le acorde asistenţă medicală. Vasile Stoica, şofer ambulanţier, şi Maria D, colega sa asistentă, sunt încă şocaţi de ce au păţit luni după-amiază, în centrul Capitalei.

“Zeci de cetăţeni, copii şi adulţi, ne-au înconjurat şi au început să ne jignească. Ne-au cerut să le arătăm ce avem în maşină şi să dovedim că suntem angajaţi ai Ambulanţei şi că nu facem trafic de organe. Noi încercam să le explicăm că noi nu furăm copii! Noi salvăm vieţi prin meseria noastră, cu condiţia să ne-o putem desfăşura cum trebuie!”, ne-a povestit Vasile Stoica. Cazul lor nu este singular. Alte şapte echipaje au fost atacate în ultima săptămână. “Mai rău, după alţi colegi s-a aruncat cu pietre, cu scânduri. Ţi-e frică să mai mergi la cazuri aflate în anumite cartiere unde zvonurile au isterizat lumea”, ne-a mărturisit şi asistenta.

Pe net au aparut poze cu o asa zisa ambulanta fantoma care fura copii 🙂 iar in mintea mea este filmul The Ambulance un film de prin 1990 cu Eric Roberts in care o ambulanta rapea oamenii si le luau organele.Este calr ca avem multe alte probleme mai grave iar acest zvon neconfirmat de nimeni pana acum nici nu se va confirma niciodata, cel putin la noi!

De bgd33

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s