Îmi plac…oamenii!

Îmi plac oamenii care au conştientizat ca toţi suntem niste fiinţe ca şi ei şi meritam accelaşi respect şi atenţie. Îmi plac oamenii cu pasiuni fie că un baiat are o grijă deosebita faţă de masina lui şi îşi petrece majoritatea timpului lânga ea, fie o domnişoară care scrie zi şi noapte fie un băiat (pe care il cunosc şi are o funcţie onorabliă întro bancă) şi seara după ce vine dintre mii de hârtii şi calcule poate să se ocupe de pasiunea lui…o camera în care şi a construit o lume a lui…o lume a trenuleţelor electrice.Am vazut oameni care trec încet pe lânga niste porumbei care mănânca ca să nu îi sperie si oameni care asteaptă fara sa urle din gura şi din claxon că mama unui copil a oprit maşina în stradă, (pentru că nu avea unde) să se urce copilul care tocmai ieşise de la şcoală. Am multe exemple pozitive dar la fel de multe negative pe care nu aş vrea însă să le bag in seamă momentan…dar va veni şi vremea lor.

De bgd33

2 comentarii la “Îmi plac…oamenii!

  1. Sensibil si cu spirit de observatie ca intotdeauna…
    Cine ar fi banuit ce se ascunde sub 1,93 de piele !? :)))
    Acuma imi dau seama ca am gresit continutul testului de acum 10 ani (?). Nu am pus intrebarile care trebuiau si am primit un raspuns pe masura :))))))))))

  2. Se fac 11 ani cat de curand si inca imi aduc aminte acea zi…poate eram mult mai copil, mai nematurizat dar odata cu trecerea anilor cred ca sunt pe calea cea buna.Iar la partea cu sensibilul nush ce sa zic…dar spiritul de observatie l am avut intodeauna si tu cred ca sti cel mai bine Dana…Multumesc mult ca esti si aici alaturi de mine …chiar daca asa virtual 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s