Sergiu Nicolaescu si filmele

Intodeauna am crezut ca Mihai Viteazul, Dacii, Revansa, Cu mainile Curate, Nea Marin Miliardar in care joaca unii din cei mai mari actori ai Romaniei Amza Pellea, Draga Olteanu Matei, Jean Constantin, Gheorghe Dinică si multi altii o sa fie filmele care l au consacrat pe marele regizor Sergiu Nicolaescu, dar ultimele filme ca Poker si Carol I nu prea m au dat pe spate.

Acum cateva zile (probabil ca varsta e devina) Sergiu Nicolaescu ar fi vrut sa il coopeteze intr un film pe Gigi Becali :). Gigi Becali a declarat ca regizorul Sergiu Nicolaescu i-a propus sa joace intr-un film si a acceptat initial, cu doua conditii, “sa fie rol principal si sa nu-l atinga vreo femeie”, dar a aruncat scenariul la gunoi dupa ce a vazut ca numele personajului pe care trebuia sa-l interpreteze era Belciug.

Suparat pe ceea ce i s a propus Gigi Becali a zis:  “Mi s-a propus sa joc intr-un film. Mi-a propus Nicolaescu. Am luat scenariul, dar i-am pus doua conditii: 1. Sa fiu rolul principal, 2. Sa nu ma atinga nicio femeie in film. A zis ca accepta. Mi-a adus scenariul, ii zicea “Ultimul corupt” sau cam asa ceva. Eu eram pe un rol de parlamentar, mi se pare parlamentar european. A plecat si m-am uitat pe el. Ma chema Belciug. Direct in cosul de la toaleta, la WC l-am pus! Pai tu imi dai scenariu in care ma cheama Belciug? Cum sa ma cheme Belciug?!? Pe mine sa ma cheme ceva frumos, sa ma cheme Leul, Tigrul, sa ma cheme Ursu, sa ma cheme Razboinicu’, dar Belciug? Bai, esti nebun? Cum ar fi sa ma strige in film «Bai Belciug!». L-am luat si direct in cosul de la WC l-am pus. Cum sa-l cheme pe Becali Belciug? Ai innebunit la bibilica?”

Sa speram ca Sergiu Nicolaescu isi va reveni macar acum la batranete si va mai face cate un film bun si fara asemenea personaje „celebre” !

De bgd33

2 comentarii la “Sergiu Nicolaescu si filmele

  1. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …. si tot asa…
    Nu te-ai prins Bogdane ca deja Nicolaescu a filmat prima secventa din filmul cu… Belciug :))))))))
    Ce poate fi mai real decat naturalul din vietile noastre !? Ai vazut cum a fost filmat Borat… Nicolaescu ar fi un geniu sa faca un film dupa acelasi calapod !
    Hm! Chiar mi-ar place sa-i faca de kko in lumea asta mare….
    Desi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s