Intre un VIITOR oarecare…si un trecut DUREROS

In ultimul timp am neglijat blogul…din cateva motive foarte obiective. Am scris cateva articole pe care nu le am publicat nici pana azi…si nu cred ca le voi publica vreodata…vor ramane acolo undeva…pentru ca aveau o destinatie foarte clara, care acum sa pierdut.

Am trait intens…intro luna cat intr un an…totul s a intamplat foarte repede si s a sfarsit la fel de repede 🙂

De ce intodeauna cand „ne doare” prezentul aruncam privirea in trecut…pentru ca acolo putem gasi un sarut , o mangaiere, un zambet, o vorba frumoasa care ne poate face sa trecem peste prezentul incert.

Azi dimineata (dupa 3 ore de somn) eram singur cu mine insumi…in oglinda! Nu s au schimbat multe in ultimii ani. Sunt la fel poate cu cateva kg in plus cateva fire de par alb. Astea nu constituie o problema pot sa alerg 2 zile si sa le dau jos ce am luat in plus…pot sa ma tund si sa scap si firele de par alb si in foarte scurt timp am pacalit trecerea timpului. Dar cum as putea pacali sufletul???….nu cred ca se poate!!! As vrea ca „nebunia” pe care o simt sa poata fi asternuta pe un A4 si sa poata fi exprimata in cuvinte.

Sunt nostalgic…asta mi se intampla cand viitoarul mi se intoarce la 360 de grade fara ca eu sa vreau sa adaug sau sa scad vreun grad. Sunt imperfectul…perfect, care v a pasi pe plaja fierbinte cu capul sus, plin de speranta si cu zambetul pe buze.

Voi gandi pozitiv…asa cum cineva foarte drag mi a sugerat si voi zambi!

Cu timpul vei invata ca incercand sa ierti sau sa ceri iertare, sa spui ca iubesti, sa spui ca ti-e dor, sa spui ca ai nevoie, sa spui ca vrei sa fii prieten,nu mai are nici un sens.

Dar din pacate, se invata doar cu timpul…

In ultima vreme am invatat sa las sa plece pe cei care nu mai vor sa mai ramana, invat ca iubirea adevarata se intoarce de una singura.Am reinvatat deminitatea si las amintirile sa taca pentru o secunda sau poate pentru o vesnicie.

Pentru putin timp mi am lasat problemele mele incercand sa intind o mana altora…si sunt fericit ca la un momentdat imi vor multumi din suflet ca am fost acolo, langa sufletul lor cand aveau cea mai mare nevoie de mine! Stiu ca e greu sa stergi o lacrima de pe un obrazul unui om drag, dar am reusit! Nimic in viata nu e intamplator iar daca ai un prieten de suflet tine l aproape…el nu iti va face rau niciodata. S a pierdut un vis…intro lacrima… care se va tranforma in speranta!

S a mai incheiat un capitol in viata fiecaruia…si cu zambetul pe buze inchid ochii si ma las purtat in viitorul care nu stiu ce imi rezerva.Poate o sa aterizez intrun loc frumos..si cu siguranta cartea mea nu se inchide aici!

2 comentarii la “Intre un VIITOR oarecare…si un trecut DUREROS

  1. Nu tu i-ai lăsat să se ducă pe acei ce nu au (mai) vrut să rămână, Bogdan, ci poate ai înţeles că nu poţi face să stea ce e făcut să plece…cât despre „adevărata” iubire, da…o laşi să zboare, pentru că e liberă…iar dacă se întoarce înseamnă că a fost a ta…dacă nu, nu ţi-a fost vreodată. Dacă o aştepţi cu speranţa, îţi doresc ca locul acesteia să nu fie în absurditate. Şi îţi mai doresc solidul reintemeierii.

    Orice „întâmplare”, pentru că nimic nu e întâmplător, are o lege şi un miracol al ei…se poate ivi oricând, la fel de bine cum se şi poate oricând evapora.
    Nu’i bai pentru firele de păr, ci întristător ar fi fost ca sufletul, tinereţea lui să îţi fie una prematur zbârcită, însă nu cred că va scădea ceva în tine şi nici că vei deveni vreun mare solitar care să nu aibă de „pilduit” decât însingurări…am spus însingurări şi nu singurătăţi, ia aminte…

    Să nu uiţi nicicând că cele mai frumoase amintiri pe care le-ai trăit sunt cele încăneîntâmplate; crede-o!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s