A mai cazut un SOIM

Un avion militar românesc IAR 99 „Şoim“ s-a prăbuşit astăzi la scurt timp de la decolare. Aeronava a căzut la doar câteva sute de metri de o zonă de case. În urma accidentului a decedat pilotul Aurelian Cojocaru, în vîrstă de 49 de ani, iar colegul său Relu Ioana, în vîsrtă de 35 de ani, a ajuns la spital în stare grabă.

Astazi toata ziua am vazut aceasta stire la televizor. Nu am stiut exact ce s a intamplat care au fost cauzele s.a.m.d Acum o ora uitandu ma la o emisiune de stiri am vazut si numele pilotului…si nu mi a venit sa cred.

L am cunoscut pe acest om in luna mai atunci  la Romaero cand ne a bucurat cu exercitiile si picajul din bolta cereasca tot cu un avion de tip IAR 99 Soim.

Dupa prima zi in care am fost fascinat de cata precizie si experienta avea acest pilot in spate m am indreptat catre „copilul lui” care era parcat in fata unui hangar. Timp de o ora si ceva mi a explicat de cand piloteaza, cum au fost primele ore de zbor pana la la cum a ajuns instructor. Era un pilot cu cateva mii de ore de zbor care astazi si a luat zborul catre cer de unde nu va mai ateriza niciodata.

Dumnezeu sa il ierte si probabil a ales sa plece el dintre noi decat sa se prabuseasca peste satul aflat doar la cateva sute de metri unde putea face mult mai multe victime.

RESPECT pentru SOIMUL CARE SI A FRANT ARIPILE MULT PREA DEVREME!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s