Copilaria…MITURILOR

Astazi am stat de vorba cu cineva si ne aduceam aminte de miturile copilariei noastre care pe cat de multe erau…atat de neadevarate dar fiind varsta frageda…orice zbura se si manca.

Paharul de ulei dinaintea unei seri in care te apucai sa bei…intradevar uleiul intarzie accesul alcoolului in tesuturi dar asta nu te face sa nu te imbeti atata timp cat bei cu galeata 🙂

CD ul de la oglinda care te ajuta sa pacalesti radarul….cred ca nu exista masina care sa nu aiba in geam sau agata la oglinda un CD. In afara ca reflecta razele soarelui altceva nu putea face….inca nu ajunsese sa reflecte si razele radarului.

Daca ai mainile reci, esti sincer….fara nici o demonstratie …doar asa o vorba aruncata in vadt ca si daca ma uit la fix la ceas… ma iubeste 🙂

Oamenii cu fruntea lata sunt destepti…serios??:))

Scrumul din bautura…incercat…nu stiu daca din cauza scrumului, dar a cazut lat

Cantarina din alcool…cheia marilor succese :)…intodeauna exista un baiat mai mare cu cativa ani care iti spunea povestea asta…ca lui nu i a scapat nici o fata la care i a pus cantarina in bautura. Am citit si eu un pic pe net am gasit cate ceva dar nicaieri nu scria de suucesul asupra femeilor doar ca  extrasa dintr o insecta spaniola din specia Lytta Vasicatoria si este folosita de  medicii veterinari pentru animalele ce trebuie montate.

Cantaridina este însă produsă de mascul şi în timpul copulaţiei, şi are un efect stimulator asupra femelei. Pe lîngă proprietăţile sale excitante şi diuretice, substanţa este şi extrem de toxică, putînd provoca afecţiuni grave ale tractului digestiv, uneori chiar moartea. În 1772, Marchizului de Sade, celebru pentru scrierile sale erotice, i s-a intentat un proces sub acuzaţia că ar fi încercat să otrăvească nişte femei – dorind să le stimuleze sexual, marchizul le oferise dulciuri îmbogăţite cu cantaridă. Femeile n-au manifestat un apetit erotic sporit, în schimb, s-au îmbolnăvit.

Daca inghiti guma ti se lipesc matele …:)) alta gluma…cu care ma mai pacalea mama

Mai sunt multe altele dar astea sunt cateva care mi au marcat existenta si de care imi aduc aminte cu placere 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s