Separarea noul trend Online – „Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica”

“Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam,…” bla bla bla

Facebook

Asa incepe o scrisoare postata pe FB zilele trecute de cuplul care m a oripilat intodeauna. Nu il mai suport pe Banica Jr. ca sa nu mai zic de Andreea Marin. Nu mai vreau sa aud de Surprize Surprize , Dansez pentru tine sau concertele interminabile de Craciun ale lui Banica.

Traim pe Facebook, ne iubim, ne despartim, renuntam la iubiti, dam add, comentam, schimbam statusuri, aratam ca ne este rau sau ca nu mai putem de fericire.

Cand ne simtim singuri ne facem cateva poze prin oras si le postam imediat poate asa o sa ne vada cineva si o sa ne dea atentie.

„sunt singura, dar nu sunt disponibila”, „nu ma mai meriti, dar te vreau langa mine”, „sunt la club/sala (ca e in trend) cu Ion, Vasile si Ileana”. Daca te desparti de cineva schimbi repede statusul relatiei si dai share la „s a rupt lantul de iubire” asa ca sa stie toata lumea 🙂 Imediat vor aparea cateva obosite care vor da like chiar daca nu au inteles ce scrie acolo…doar sa mai vada lumea ca ele sunt in viata…online.

In rest…noua moda in randul vedetelor de Dambovita este sa isi povesteasca viata pe net….si sa ne spuna tot felul de mizerii care nu stiu cat o sa mai dureze…SPER CA, …CAT MAI PUTIN!

„Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica” – DISPARETI ODATA DE TOT

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s