Un sfat…necerut!

Imi place foarte mult sa stau la povesti cu prietenii sa povestesc atat cu vechii prieteni dar si cu cei noi. Cu cei vechi avem mii de lucruri de povestit si de adus aminte iar cu cei noi – lucruri noi de care sunt interesati. Sunt un excelent ascultator dar cel mai prost sfatuitor.

IntrebariCe nu imi place deloc este sa fiu eu cel sfatuit, mai ales cand nu o cer si nici macar nu dau vreun semn ca as avea nevoie de cineva care sa ma aduca cu picioarele pe pamant.

Sunt cel mai normal om….cer sfaturi destul de des , il intreb pe doctor ce simtome are o boala, pe mama cata sare sa pun la o mancare, pe fata de la banca …care este dobanda, pe cei care au fost intrun loc pe care urmeaza sa il vizitez si eu, pe google despre vremea de maine dar de fiecare dată EU decid dacă am nevoie de un sfat si EU aleg cine este in măsură sa mi-l dea.

Nu imi place sa fiu invatat cum e normal, cum e mai bine, cum trebuie etc si nu imi plac oamenii care au impresia ca stiu ei totul. Desigur apreciez grija semenilor mei pentru alegerile mele si pentru mine…dar mi as vrea in buzunarul de la blugi un buton STOP cu care a ii opresc 🙂

William Shakespeare zicea: „Inainte de a judeca pacatele cuiva, începe cu ale tale. Si atunci, nu o sa mai ajungi la ale altcuiva.”

Eu zic să oferim sfaturi cand ni se cer si sa le cerem cand avem de la cine.

2 comentarii la “Un sfat…necerut!

    • Le scri frumos pe 5 coli A4 cu liniuta…asa de la capat….le aranjezi si mi le dai sa le citesc cand o sa am eu starea de spirit necesara 😀 Orcum de la tine sunt binevenite si scrise si verbale 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s