CD-ul zgariat!

Cand nimic nu merge incearca sa schimbi melodia. Astazi am auzit la radio o melodie pe care o ascult de ceva vreme. Cum am auzit o, am tresarit. Mi am continuat ziua cand in autobuzul care ma ducea inspre casa….soferul… asculta aceeasi melodie….poate din pura intamplare. Spre seara cand m am suit in masina …acelasi CD (de data asta zgariat) cu aceeasi melodie care sarea din cand in cand.

CD-DVD zgariatCa oricarui CD zgariat trebuie sa ii dai cate o palma….si brusc merge mai departe. Asta am facut si eu in ultima vreme. De multe ori am avut tendinta…ca multi dintre noi de a ne pune viata pe melodiile de suflet. Am ascultat, am reascultat, iar am ascultat. Zgarieturi sau greseli, zgarieturi sau esecuri, zgarieturi sau relatii esuate pe care nimeni nu le a vrut dar toata lumea a trecut prin ele. Am reusit sa schimb melodia dar de la o palma sarea putin inainte dar tot aceeasi melodie canta.

Am regretat de multe ori ca nu dau mai tare ca sara la urmatoarea melodie.  Mi a lipsit candva puterea sa ma cunosc…dar a trebuit sa merg pana la capat. Am aceeptat ca toate trec, ca uitarea este o urmare fireasca a vietii si in cele din urma reusesti sa pleci din aproape tot. Chiar si din decizii, fapte bune, ganduri, vise, sentimente, promisiuni.

Si, da, o sa fiu tot eu, cu zgarieturi, melodii sarite, resetat, cu amintiri din trecut, amintiri din viitor si un prezent care se simte ca o amintire a prezentului 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s