Un baiat, 6 gloante, un luptator!

De cand ma stiu mi a placut sa intalnesc oameni noi…dar ultima experienta mi a ramas in cap si in suflet. Probabil este omul care o sa mi l amintesc toata viata datorita fortei cu care a fost inzestrat.

strong-man-vs-weak-manM a  invatat ca viata merge inainte si ca orice sfarsit are un nou inceput. Povestea lui este una pe cat de trista si impresionanta pea tat de frumoasa si fericita. L am cunoscut intr un salon de spital incurajandu ma ca un picior rupt sau chiar amandoua nu ar trebui sa ma doboare. Povestea lui a inceput acum vreo 5 ani in Grecia unde un munte de om a fost doborat de 6 gloante cateva in burta si unul in coloana. Cand nimeni nu mai spera la nimic, dupa 50 de zile de coma miracolul nu a intarziat sa apara. S a trezit si cu toate ca era un alt om a continuat sa lupte. Si lupta si acum….in momentul in care l am cunoscut eu pentru el si familia lui.

S a uitat cu ochii lui albastrii si mari l a mine si mi a spus: “nu ai nimic…totul o sa treaca si ai sa fi bine….trebuie sa lupti pentru tine asa cum am facut o si eu”. Imi relata povestea lui si ….uitandu ma la el nu imi venea sa cred….ma trecea tot felul de emotii si o stare care nu o simtisem pana acum.

Am cunoscut cel mai optimist om, plin de de viata , de speranta, si ganduri bune. As vrea sa ne bucuram de fiecare moment al vietii noastre, sa ne bucuram de tineretea noastra si fiecare moment fericit sa ne incarce pentru a depasi mai tarziu momentele dificile.

Sper sa ne revedem cat mai curand si sa ne bucuram de o cafea pe plaja de la Salonic…amintindu ne zilele cat am stat impreuna intr un loc… nu foarte placut  🙂

http://www.youtube.com/watch?v=GLwC0ZPjLsM

2 comentarii la “Un baiat, 6 gloante, un luptator!

  1. Frustrarea şi necazul după un accident nefericit, venit total aiurea, într-o zi care ar fi trebuit să fie altfel, sunt mari…E normal. Nu mai vorbesc de durere. Şi de lucrurile care au rămas nefăcute. Se confirmă, însă, ipoteza conform căreia, în momentul în care iei contact cu cineva într-un necaz mult mai mare decât al tău, îţi revine un pic obiectivitatea în evaluarea propriilor probleme.
    Oricum, Bogdane – te numeri printre cei care o ştiu cel mai bine – în viaţă nu primeşti mereu ceea ce vrei ori ceea ce ai nevoie, tre să te mulţumeşti cu cei ai, şi să tragi înainte, că în altă direcţie nu ai cum. Bonus: tot felul de căcaturi, probleme, accidente, mizerii… Tre să fii atent şi să te concentrezi pe fiinţele&lucrurile bune, pozitive – atâtea câte sunt – ele îţi vor da forţa să stai drept şi să faci ce tre să faci. Ca şi băiatul ăla din spital, optimist şi luptător (în orice caz, nu ştiu cât de bine e să dezvolţi o relaţie cu unu care şi-a luat şase în abdomen, sper să mă înşel). Şi mai ştii că viaţa e frumoasă şi suntem datori să o trăim frumos. Hai baftă şi sănătate. Mai ai căteva săptămâni, ce mai e până-n toamnă?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s