Femei vs Barbati

simple-and-not-so-simpleIn cazul barbatilor, se zice ca: fiind specie cotropitoare, are prioritati clare: vanatoarea si inmultirea.

Mai putem adauga, dupa caz: hranirea, adaparea, odihna, umblatul aiurea ca voda prin loboda, lauda de sine :).

Deci nu-i greu deloc sa-si gaseasca satisfacatoarele de nevoi: mama, prietena (sau iubita sau nevasta), gasca de prieteni, gratarul, berea si ecranele cat mai mari (TV, PC, cinema, etc).

La polul opus femeia: cumul de afectiune si atentie. Rar o să vedeti o femeie ignorandu-si copiii, sotul, prietenii, părintii (nu stiu ordinea exacta…dar nu este relevantă), care sa nu le stea la capăatai cand ii doare stomacul sau au un pic de febră de 37,5.

Femeia dichiseste asternutul din patul conjugal înainte de culcare, chiar dacă barbatul se tranteste seara, murdar, ciufut de la cearta cu seful, se întoarce cu spatele la ea si incepe sa sforaie ca o drujba stricata.

Femeia stie toate zilele de nastere: a sotului, a copilului, a soacrei, a vecinei, ale tuturor cunoscutilor si stie ce cadouri sa le si cumpere.

Femeia sta cu copilul si face lectii chiar dacă barbatul e la bere, cara sacosele pe jos, chiar dacă barbatul merge cu masina pana la colt după tigari. Femeia spala vase si face curat cand in casa sunt 40 de grade, calca rufe chiar daca barbatul le-ar purta si sifonate.

Barbatul este imaginea femeii: dacă este nespalat si mototolit, nu barbatul este luat cu “huo”, ci femeia care nu-l bibileşte 🙂

Femeia stie sa fie frumoasa chiar dacă a muncit 12 ore si e racita cobza.

Femeia plange la „Titanic” si “City of Angels”, in timp ce barbatul se uită la „Terminator 2, 3, …..etc” cu o bere in mana si se scarpina….

Femeia e femeie si de aia bărbatul o iubeste. În felul lui, of course!

5 comentarii la “Femei vs Barbati

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s