Materialul genetic…de barbat…

De curand am citit undeva un articol de al Mihaelei Rădulescu depre cum iubesc bărbaţii. Foarte frumos scris…ea se pune în postura de bărbat ” Daca as fi barbat, n-as iubi o femeie pentru frumusetea ei, ci pentru feminitatea ei… M-as uita staruitor doar spre o femeie care nu m-a zarit, preocupata doar sa fie ea insasi. As sti ca-i frumoasa si din intunericul unei sali de teatru, pentru ca nu rade strident si nici nu si-a urcat picioarele pe scaunul din fata, pentru ca nu se saruta cu iubitul ei si pentru ca plange discret la replici frumoase. I-as lua urma paşilor doar dacă aş simţi că mă va refuza rece şi politicos, pentru că nu-i place să fie agăţată pe stradă. Dacă aş vedea-o pentru a doua oară, aş zambi de felul in care-şi dă părul după ureche şi mi-aş imagina că de-acolo, de la gatul dezgolit, aş incepe s-o sărut, cand mi-ar da voie…

silhouette-love-man-woman-sunset-sea-kissother-1080x1920Dar oare cum iubesc bărbaţii?? E o intrebare bună. Nu cred că-s vreun expert, dar cred ca iubim feminitatea  pentru simplul motiv ca există.
O iubesc…
De ce?
Pentru  respiraţia caldă pe care o simteam dimineaţa.
Pentru ca aparea cu faţa sifonată şi ciufuliată şi mă întreabă somnoroasă:’’ Ai făcut cafea?”…trezită fiind de zgomotul aparatului.
Pentru sandwichurile de dimineata.
Pentru raspunsul :”M-am epilat”, la intrebarea:”Stii cumva unde mi-e aparatul de ras?”
Pentru sutele de cutiuţe , sticle de parfumuri, pudră şi multe altele care umpleau baia.
Pentru cele 2 rafturi şi un sertar pe care le detineam  din toata casa 🙂
Pentru ca-mi  transforma o casa în ACASA…şi pentru multe altele pe care le-aş putea scrie aici.

Să iubeşti cu adevărat un bărbat…înseamnă să i-o arăţi pe înţelesul lui. Să-i rămâi alături până când te va vrea departe, până când adevărurile vor da cu virgulă, până când va fi loc de minciuni şi reproşuri şi lumea se va împărţi între voi.

Barbatii iubesc rar,dar atunci când iubesc, o fac cu adevarat. Şi atunci când o găseşte pe aceea femeie, chiar iubeste,iubeşte fără pic de inhibiţie, fără să işi dea seama când a renunţat la orgoliu sau la regulile nescrise bărbăteşti.

Un bărbat te iubeşte atunci când iţi ia apărarea, atunci când te pune deasupra tuturor şi te vede cea mai frumoasă, te iubeşte atunci când e mândru de fiecare acţiune a ta şi te susţine indiferent de ce ai vrea sa faci. Un bărbat te iubeşte pentru că il completezi, stii sa-ţi exprimi sentimentele, lucru pe care el nu va putea niciodata sa-l facă la fel de bine ca o femeie. Un barbat iubeşte pentru ca ai un fel de a gândi ce il va scoate din minţi….:)

 

Un comentariu la “Materialul genetic…de barbat…

  1. Iubirea este un sentiment maret dar cand e vorba de facut copii trebuie sa fim atente si la partea biologica, la mostenirea genetica.
    La oameni ca si la animale, daca masculul nu este in regula, deci daca e alcoolic, cam prost sau afemeiat, nu e bun de tata si daca are un fizic perfect.
    Nu uitati ca viitorii copii vor mosteni in mod egal gene de la ambii parinti, deci daca tata e un loser fiti sigur ca nu vor iesi copii extraordinari ca nu au cum, nu au din ce.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s